Een vernieuwd aanbod

Workshops

Welkom bij ons vernieuwde workshopaanbod – een bruisende mix van dansstijlen die je inspireren, uitdagen en laten proeven van heel wat nieuws.
Bij Dans Maar geloven we in diversiteit en creativiteit. Daarom introduceren we met trots een reeks nieuwe workshops die jouw danservaring en -talenten naar nieuwe hoogten zullen brengen.

🕺💃 Van ragga tot house, solo latin tot disco en girly commercial, ons gevarieerde aanbod geeft je de mogelijkheid om te experimenteren met stijlen die je misschien nog niet eerder hebt verkend. Deze workshops bieden een frisse kijk op dans en zijn een geweldige aanvulling op onze reguliere lessen. Of je nu een ervaren danser bent of net begint, er is voor ieder wat wils.

🗓️ De workshops vinden plaats op zaterdag of zondag, zodat je het weekend kan vullen met een dosis dansplezier. Elke workshop is uniek en wordt apart aangekondigd, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je past. We hebben getalenteerde instructeurs voor elke stijl die je zullen begeleiden en inspireren om je grenzen te verleggen.

Ben je er klaar voor om je dansrepertoire uit te breiden, nieuwe vrienden te maken en bovenal plezier te hebben?
Houd onze mailings en social media in de gaten voor informatie over de komende workshops.

Rebecca De Kempe.

Kom de jazzvibes opsnuiven met Rebecca de Kempe! Fris van de Londense podia en klaar om haar passie en expertise te delen. Deze workshop is jouw kans om te groeien in stijl en techniek.

Rebecca’s palmares spreekt voor zich: van West End tot Tomorrowland, ze heeft het allemaal beleefd. Nu brengt ze dat wereldniveau naar Dans Maar. Verwacht geen gewone les, maar een ervaring die je dansskills naar een hoger niveau tilt.

Workshop met Rebecca op 6 januari

Datum: 6 januari Leeftijd: +12 jaar
Locatie: Sportcentrum De Valk

Stig Leonard.

Maak kennis met Stig, een uitvoerend danser bij Fabric Magic, bekend van projecten als Het Gala van de Gouden K’s en sinds 2019 vaste danser bij #LikeMe op Ketnet.

Stig is een gedreven danser met een passie voor uitdaging. Als specialist in showdans en hiphop, blijft hij groeien door samen te werken met topchoreografen.

Workshop met Stig op 4 november 

Doe mee met Stigs ‘Commercial Dance’ workshop op 4 november. Leer van zijn expertise en ontdek de wereld van showdans en hiphop.

× Team Dans Maar helpt je verder!