Skip to main content

Dans Maar Demoteam

Zin om je dansskills naar het next level te tillen? Dans Maar is super enthousiast om ons spiksplinternieuwe demoteam aan te kondigen, en jij kunt hier onderdeel van zijn!

🔥 Wat is dat demoteam dan?

Dit team gaat een stapje verder dan wat je gewend bent van de danslessen. Je gaat minstens één keer per week trainen om je techniek te boosten en te werken aan vette choreo’s. Als deel van het demoteam sta je in de spotlight op allerlei events in Rijkevorsel en daarbuiten. Denk aan optredens bij sportmatches of bedrijfsfeestjes.

🌟 Wat kun je verwachten?

Je wordt door onze topdocent klaargestoomd voor optredens op de coolste events. In het demoteam pushen we elkaar naar een hoger niveau op het gebied van techniek, performance en uitstraling. En no stress, we houden het altijd fun!

💪 Inzet & teamwork

We vragen je full-on commitment. Soms betekent dit dat je een move blijft oefenen tot ie perfect is. Maar, dat harde werk betekent ook dat we samen kunnen shinen en een show kunnen geven waar iedereen zijn mond van open valt!

🌟 Voor wie?

Iedereen vanaf 12 jaar die meer wil met dans is welkom. We focussen op commercial stijl – energiek en vol expressie. Let op, het is verplicht om ook een andere les te volgen (modern, dance teens, hiphop, …)

📆 Kom naar de try-out!

Nieuwsgierig of het demoteam jouw ding is?
Kom naar de try-out op 8 juni om 19u30 (Turnzaal Sint-Lucia).

Snuif de sfeer eens op, ontmoet het team en probeer of dit iets voor jou is.

× Team Dans Maar helpt je verder!