Skip to main content

DM Petite & DM Elite

Ontdek de Wedstrijdteams van Dans Maar: DM Petite & DM Elite

Welkom in een wereld waar dans niet alleen een passie is, maar ook een avontuur wacht. Bij Dans Maar tillen we het niveau hoger met onze twee dynamische wedstrijdgroepen: DM Petite (10-12 jaar) en DM Elite (+12 jaar), beide gespecialiseerd in modern/jazz.

Samen met getalenteerde dansers zoals jij, streef je naar ongekende hoogtes en word je een trotse ambassadeur van onze dansschool. Onze wedstrijdgroepen trainen intensief, met lessen die specifiek gericht zijn op de voorbereiding voor nationale en internationale competities. Word je geselecteerd, dan maak je deel uit van een team dat net dat beetje extra inzet en toewijding vraagt, maar ook ongeëvenaarde ondersteuning en begeleiding biedt.

We nemen deel aan prestigieuze competities zoals Danssport Vlaanderen, Dance Stars, On Stage Competition, Shell we dance en Dance Waves, en bouwen zo aan een rijke ervaring en schitterende resultaten. Ben jij klaar om jezelf te overstijgen en je dansvaardigheden naar een nieuw niveau te tillen?

DM Petite

 • Leeftijd
  10-12 jaar
 • Lesmomenten
  donderdag 18u00
 • Coach
  Lexi Geys

DM Elite

 • Leeftijd
  +12 jaar
 • Lesmomenten
  zaterdag – 14u00
 • Coach
  Lexi Geys

solo of duo?

Naast onze wedstrijdteams biedt Dans Maar ook de mogelijkheid voor dansers om zich individueel of in duo te ontwikkelen, zoals ons duo Janne en Famke.

Interesse in een solo of duo? Neem contact op voor de voorwaarden. We bekijken graag samen de mogelijkheden!

× Team Dans Maar helpt je verder!