Skip to main content

World Mental Health day

Een dag die ons bij Dans Maar nauw aan het hart ligt. 

Alsmaar vaker worden we, ook bij Dans Maar, geconfronteerd met jongeren en volwassen die het niet altijd gemakkelijk hebben met de uitdagingen van het leven.Met deze choreo willen we laten zien dat je er nooit alleen voor staat!

Aan al onze dansers en ver daarbuiten.. we got your back! 

Naar aanleiding van deze dag vroegen we Ilke Mampaey om bij de start van het nieuwe dansjaar met haar groep modern aan de slag te gaan voor een choreo rond mental health. Op enkele weken tijd toverde ze deze choreo tevoorschijn en op een vrijdag namen we deze bende mee om een filmpje te maken…

Medewerkers backstage gezocht!

Dans Maar is op zoek naar enthousiastelingen (ouders, familie, vrienden van onze dansers,…) om te helpen voor de dansshow op 27, 28 of 29 mei.

Wil je graag komen helpen?

  • Voorbereidingen: maken van kledij en kostuums of decorstukken
  • Tijdens show: repetities en tijdens de show (begeleiden dansers, vestiaire, dranken, kapsters, voorzien van eten/drinken voor dansers, tickets scannen,…

Wie komt helpen krijgt gratis drankjetons

Ledenbeheer: Videozone

Er wordt op het einde van de les wel eens gefilmd door je leerkracht. Omdat we deze filmpjes niet zomaar te grabbel willen gooien op het internet of doorsturen via What’s app, vonden we het een goed idee om ze mee in jullie ledenbeheer account te steken. Hoe je de filmpjes kan bekijken, vind je in deze beknopte instructie.

Als allereerst moet je natuurlijk weer inloggen in je ledenbeheer account.
Dans Maar ledenbeheer

In de linkerkolom vind je de ‘Videozone’.

Als je daar op klikt, zie je per groep een link waar de video’s achter verstopt zitten. Het spreekt voor zich dat je enkel de video’s kan bekijken voor de groepen van jouw gezinsleden.

Klik op de groep waarvan je de video’s wil bekijken en ze komen tevoorschijn.

Nu kan je tussen alle video’s scrollen om ze af te spelen. Voila, zo kan je na je dansles alles nog eens rustig herbekijken en thuis verder oefenen.

Nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Groetjes,
TEAM Dans Maar

Ledenbeheer: Online betalen

Heb je beslist om na je proeflessen bij ons te komen dansen? Wel, dat horen we bijzonder graag. Het liefst van al hebben we dat je online betaalt via je ledenbeheer account. Zo wordt de juiste betaling aan de juiste danser gekoppeld. Er worden dan geen fouten gemaakt én het is minder werk voor ons! Hoera!

Log in je ledenbeheer account en klik op mijn profiel.
Dans Maar Ledenbeheer

In de linkerkolom zie je de onkostennota’s staan. Daarin vind je je openstaande onkostennota’s terug.

Hier zie je nu het openstaande saldo en welke onkostennota’s nog niet betaald zijn. Als je klikt op het icoontje helemaal links naast ‘niet betaald’, opent er een pop-up.

Onderaan dit document staat een groene knop met ‘betaal online’. Gewoon even daar op klikken.

Het vervolg ken je wellicht van je andere online bestellingen. Gewoon even die QR code scannen met je bank app en voila. Je betaling is bij deze in orde (als je het bevestigingsscherm kreeg toch) en je kan een jaartje komen dansen bij ons!

Ondervind je problemen of heb je nog vragen? Niet twijfelen, gewoon een whapp berichtje of even mailen en we lossen dat graag voor je op.

Groetjes,
TEAM Dans Maar

× Team Dans Maar helpt je verder!