Skip to main content

Ledenbeheer: Registratie proeflessen

We krijgen weleens de vraag om te helpen bij het registreren voor de gratis proeflessen. Hoe je je er door worstelt, lees je hieronder.

Via onze website en de knop inschrijven, kom je terecht op de website van Ledenbeheer. Deze software gebruiken we om onze ledenadministratie op orde te houden.
Bovenaan kies je voor ‘maak een account‘.

Bij het registreren, vul je (als ouder) je eigen gegevens in. Zo wordt er een account aangemaakt voor je ‘gezin’. Je zal zien dat er in een latere stap gezinsleden kunnen worden toegevoegd.

Als je wil inschrijven voor jezelf kies je hier voor ‘Ga verder’, anders voeg je hier je gezinsleden (die willen komen dansen) toe.

Als je je gezinsleden hebt aangemaakt, duid je aan voor welke dansles(sen) je wil inschrijven of komen proberen.

Als je de lessenreeks hebt geselecteerd, voeg je deze toe aan je ‘winkelmandje’. Nu kies je ervoor om nog andere inschrijvingen toe te voegen of naar de kassa te gaan. Ook voor de proeflessen moet je in deze stap nog verder gaan.

Bij de volgende stap wordt het tarief nog getoond, hier duid je het juiste bedrag aan.

Je bent er bijna. Na deze stap moet je je registratie nog even bevestigen, we willen natuurlijk dat je zeker bent.

Als laatste stap hebben we nog enkele gegevens van je nodig. Ook voor de proeflessen hebben we een registratieplicht, dit is omwille van de corona-maatregelen.

Tot slot kom je op het volgende scherm. Je zal zien dat er een vermelding is ‘registratie bevestig’. Ben je zeker dat je wil inschrijven, dan kan je hier al betalen. Wil je eerst even komen proberen? Dan mag je dit overslaan.

Voila, je bent geregistreerd in onze ledenbeheer en zien je graag op de volgende dansles!

Heb je nog vragen of lukt het je niet?
Laat het ons weten!

× Team Dans Maar helpt je verder!