NIEUW bij Dans Maar.

Urban bis een breed begrip voor o.a. de dansstijlen hiphop, streetdance, breakdance, … Deze stijlen vonden hun oorsprong in de straten van New York waarbij ritme en kracht centraal staan. Vanaf dit jaar zal een ook een vleugje dancehall bij vloeien.

Groepsindeling:

Een ervaren docent zal een uur urban/hiphop aanbieden aan alle dansers vanaf 12 jaar (en ouder), uiteraard kan deze les gecombineerd worden met de lessen Dance Mix (4-5-6) of modern. 

Leerkracht: Angela Liridona

Informatie over tarieven en kortingen?

Tarieven

Alles op een rijtje:

  • Mix van hiphop, urban, dancehall
  • Ervaren docent
  • Vanaf 12 jaar
  • Combineerbaar met andere lessen

Enkele afspraken:

Kledij: Elke danser draagt een sportieve broek (legging, sportbroek, schortje, … ) en een topje of tshirt waarin je vlot kan bewegen. Aan je voeten draag je flatsen, turnpantoffels of sportschoenen (zonder zwarte zool). Er wordt niet gedanst met losse haren, alle haren zijn uit het gezicht en liefst in een staart of dot samengebracht. Korte haren worden opzij gespeld met een klemmetje.

Aanwezigheid:  Alle lessen starten stipt op het beginuur. Het is storend voor de docent en de dansers als er laatkomers zijn. Je kan steeds tien minuutjes vroeger aanwezig zijn om je te kunnen omkleden en nog even naar het toilet te gaan.
Wanneer je niet naar de les kan komen verwittig je Hanne, Sophie of jouw dansleerkracht voor aanvang van de les.

Interesse in deze lessen?

Schrijf hier in!