Bewegen is leuk en goed voor jong en oud!  Omdat we ook graag de danskriebels bij de allerjongsten willen aanwakkeren, starten we speciaal met deze lessen Peuters in beweging voor kindjes vanaf 2 jaar.

We leren je peuter stap voor stap het ritme van de muziek aan en pasjes waarmee ze eventueel later kunnen aansluiten in een volgende groep. 

Elke les is uiteraard aangepast aan hun motoriek en leeftijd.

Gezien de jonge leeftijd van de dansertjes, wordt er verwacht dat er tijdens deze lessen een mama, papa, oma of andere vertrouwenspersoon mee deelneemt, uiteraard onder begeleiding van een ervaren dansjuf. 

Leerkracht

Informatie over tarieven en kortingen?

Tarieven

Alles op een rijtje:

  • Bewegen op het ritme van muziek
  • Aangepast aan leeftijd en motoriek
  • Samen met een begeleider

Enkele afspraken:

Kledij: Elke danser draagt een sportieve broek (legging, sportbroek, schortje, … ) en een topje of tshirt waarin je vlot kan bewegen. Aan je voeten draag je flatsen, turnpantoffels of sportschoenen (zonder zwarte zool). Er wordt niet gedanst met losse haren, alle haren zijn uit het gezicht en liefst in een staart of dot samengebracht. Korte haren worden opzij gespeld met een klemmetje.

Aanwezigheid:  Alle lessen starten stipt op het beginuur. Het is storend voor de docent en de dansers als er laatkomers zijn. Je kan steeds tien minuutjes vroeger aanwezig zijn om je te kunnen omkleden en nog even naar het toilet te gaan.
Wanneer je niet naar de les kan komen verwittig je Hanne, Sophie of jouw dansleerkracht voor aanvang van de les.

Interesse in deze lessen?

Schrijf hier in!