NIEUW bij Dans Maar zijn de lessen modern. Tijdens deze les wordt er specifiek moderne dans aangeboden, de techniek en bewegingen vinden hun oorsprong in het klassieke ballet, maar wordt uitgevoerd op populaire muziek waarbij emotie centraal staat. 

Groepsindeling:
Dit dansuur is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar (en ouder) en kan uiteraard gecombineerd worden met de lessen clipdance (4-5-6) of urban.

Leerkracht: Martijn Weber

Informatie over tarieven en kortingen?

Tarieven

Alles op een rijtje:

  • Nieuw in het aanbod
  • Techniek
  • Emotie

Enkele afspraken:

Kledij: Elke danser draagt een sportieve broek (legging, sportbroek, schortje, … ) en een topje of tshirt waarin je vlot kan bewegen. Aan je voeten draag je flatsen, turnpantoffels of sportschoenen (zonder zwarte zool). Er wordt niet gedanst met losse haren, alle haren zijn uit het gezicht en liefst in een staart of dot samengebracht. Korte haren worden opzij gespeld met een klemmetje.

Aanwezigheid:  Alle lessen starten stipt op het beginuur. Het is storend voor de docent en de dansers als er laatkomers zijn. Je kan steeds tien minuutjes vroeger aanwezig zijn om je te kunnen omkleden en nog even naar het toilet te gaan.
Wanneer je niet naar de les kan komen verwittig je Hanne  of Martijn voor aanvang van de les.

Interesse in deze lessen?

Schrijf hier in!