Bij Dans Maar is iedereen meer dan welkom. Daarom richten we vanaf september een aparte groep op voor kinderen met een beperking die een hart hebben voor muziek en graag bewegen.  

Deze lessen worden begeleid door 2 ervaren docenten met een gespecialiseerde diploma en jarenlange ervaring. Je kind is dus in goede handen!

Groepsindeling:
De lessen G-dans zijn geschikt voor alle kinderen en jongeren vanaf 6 jaar met een lichte of mentale beperking, gedrags- of emotionele problemen, of autisme.

Leerkrachten: Hanne en Sophie
De lessen G-dans zullen begeleid worden door 2 ervaren docenten met een pedagogisch en bewegingsdiploma.

Informatie over tarieven en kortingen?

Tarieven

Alles op een rijtje:

  • Vanaf 6 jaar
  • Bewegen op muziek
  • Ervaren, gediplomeerde begeleiding

Enkele afspraken:

Kledij: Elke danser draagt een sportieve broek (legging, sportbroek, schortje, … ) en een topje of tshirt waarin je vlot kan bewegen. Aan je voeten draag je flatsen, turnpantoffels of sportschoenen (zonder zwarte zool). Er wordt niet gedanst met losse haren, alle haren zijn uit het gezicht en liefst in een staart of dot samengebracht. Korte haren worden opzij gespeld met een klemmetje.

Aanwezigheid:  Alle lessen starten stipt op het beginuur. Het is storend voor de docent en de dansers als er laatkomers zijn. Je kan steeds tien minuutjes vroeger aanwezig zijn om je te kunnen omkleden en nog even naar het toilet te gaan.
Wanneer je niet naar de les kan komen verwittig je Hanne of Sophie (de dansleerkrachten) voor aanvang van de les.

Interesse in deze lessen?

Schrijf hier in!