Dans Maar videoclip!

Er werd al heel wat vergaderd over wat we met onze dansshow zouden doen. We zien andere dansscholen hun dansshow volledig annuleren, anderen dan weer hun show verplaatsen naar juni of september.

Met ons voltallige team zijn we tot de beslissing gekomen dat geen van deze 2 opties optimaal is. Zo zijn we op zoek gegaan naar een alternatief. Daarbij zijn we vertrokken van wat écht belangrijk is en dat zijn uiteraard onze dansers. Zij willen performen en laten zien aan een zo groot mogelijk publiek wat ze het voorbije jaar hebben geleerd. Zo’n dansshow is een moment waar je als danser dan ook een heel jaar naar uitkijkt.
Maar… Dans Maar heeft een plan, een (creatieve) oplossing om onze dansers toch te laten shinen. Er komt een Dans Maar-videoclip. Hierin zullen alle dansers hun dansen voor de show kunnen laten zien. We zorgen met z’n allen dat het voor hen een unieke ervaring wordt, zodat met veel fierheid deze videoclip kunnen tonen. We zullen hiervoor op zoek gaan naar leuke locaties in en rond Rijkevorsel (alle tips hiervoor zijn uiteraard meer dan welkom!), we voorzien een professionele camera-ploeg en filmsetup. De opnames zullen vermoedelijk per groep worden gedaan, om wille van Corona-maatregelen. 

Uiteraard zullen we de videoclip verspreiden. Om te kunnen inschatten hoeveel interesse hierin is, vragen we jullie om even dit formulier in te vullen. Alvast bedankt voor jullie feedback.

Geen velden gevonden.